söndag 20 januari 2008

Valpar i Norrland och utställning i Malung

Aussiealmanackan för 2008 har nu kommit, den var jättefin och hänger nu i köket.
Ljuvliga bilder.
Under helgen har vi som vanligt promenerat med livet som insats efter vägen. Skotern har vi använt en gång för att köra upp ett spår. Nu sjunker vi ner till Kina i den snö som är kvar. Sara har tapetserat och lagt nytt golv i sitt rum så huset ser ut som ett mindre bombnedslag.
Jag har förresten glömt att berätta att det finns två nyfödda kullar i Norrland. En kull finns i Härnösand efter Klasan’s Lady Janet Gilliam och stolt pappa Vitterklippens Stromboli. De heter Vilda vilde, Vilda Vide, Vilda Virus ,Vilda Vilja.
Den andra kullen finns hos Jannica, kennel Scudabout nära Östersund. Pappa till den kullen är VK Strombolis röda bror VK Mayon. Mamman heter Vk Marion.
( VK = Vitterklippens)
Anders som är jägare har en liten Jämthundsvalp som heter Beda och som tant Beda är hon full av hyss och hör precis endast när och vad hon vill. Liten är ju också en töjbar sanning. Under helgen har hon bland annat stulit en gurka, ätit crêpes och huvudvärkstabletter, tuggat sönder en flugsmälla och dissekerat en pappersrulle till konfetti samt jagat Pelle katt. Allt gick som tur var bra för alla parter men man får börja tänka på att lägga saker långt in på bänkarna, suck. Kanske har hon ett drag av kleptomani??
Det är så behändligt med hundar med aussiehöjd.
Pippi den lilla aussietiken kommer nu själv ut i köket när man ropar på henne. Lika bred som hög nästan. Men så söt.
Roligt var också att höra att VK Ludde blivit Big 2 och på samma utställning ställde Malin ut sin wheatentik (VK Scarlett O'hara ) Big 4 Malung den 19 januari. Se mer under Nyheter.
Hoppas ni får en fin vecka.
Med vänlig hälsning
Ulla-Britt

Inga kommentarer: