lördag 8 mars 2008


Flera har hört av sig och vill veta hur det gått för Bull. Han och den äldre gentlemannen trivs bra i hop så Bull blir Umeåbo. Matte tycker mycket om att han gillar att sitta i knä så han är med hela dagarna. Härligt att få ha såna valpköpare. Jenni med barn och Maggie har var på besök och Maggie är helt klart dräktig. Hon la sig i soffan och såg bara så där enormt klok och lugn som bara en dräktig tik kan se ut.
Silvana skall åka hem i dag söndag och det har bara blivit en halvhjärtad parning så vi får om det blir något. Det är dåligt väder här på gränsen mot noll, vi får hoppas att E4an är bra. Vi möter upp Carina, Silvanas matte i Umeå och samtidigt skjutsar vi Sara till sin lägenhet i Umeå. Hon läser nu D kurs i Historia och har nu beslutat att bli Historia och Engelsklärare.
Lilla Finskan har i natt fått valpar i Finland dit hon flyttat. Fyra tikar och en hane. Man kan bara buga och säga Grattis. I Finland kallas Finskan för Flicka av sin matte Anne.
Det finns hannvalpar i Norrland om någon söker valp just nu. Dels i närheten av Härnösand, hos Elliegårdens Kennel i Lillhärdal och hos Kennel Scudabout i Lit. Ha en härlig vecka och jag hoppas att nästa gång få skriva om Amorinas nedkomst.

Hälsningar

Ulla-Britt

Inga kommentarer: