måndag 9 februari 2009

Tre valpar otingade och GRATTIS Ludde.


Tre valpar söker fortfarande ett eget hem att flytta till under våren. Ännu så länge så sköter mammorna om de små. De växer väldigt fort nu och de älskar värmen från kaminen.
Ludde och hans matte Marie har åter varit på utställning. I Borlänge blev Ludde BIR+BIG1+BIS2,Cert . Förmodar att matte Marie också skall ta till sig av äran. Nuförtiden räcker det inte med att ha en vacker hund den måste också vara tränad att visa sig snyggt under den korta tid domaren betraktar ekipaget.
På söndag hade vi valpköparbesök och foton kommer under vecka. Vi badade också Anders jämthundslik och det var ett äventyr. Om ni visste vad mycket vatten det går åt innan man blött igenom pälsen. Proceduren slutfördes och vi var alla glada och nöjda. Anders släppte ut henne så att hon skulle skaka av sig det mesta av vattnet i pälsen. Hon kommer sedan in glad i hågen och hoppar upp och säger Hej Matte,,,,,,,,,Men säg den glädje som varar. Tror ni inte att hon hittat grus och lera att rulla sig i under ett meterdjupt snötäcke. Hon var skitigare än skitigast. Så det var bara att börja om, bada och torka. Denna gång blev det inget av att springa lös utan rastning koppel.
( Hon hade grävt sig under uthuset, och försökt att dölja den rena lukten och därför skitat ner sig) Slutet blev i alla fall bra och hon är så ren och fin. Om hon tycker det själv det vet jag inte men det blev i alla fall dagen då hon badade inte bara en utan två gånger.
MVH UBN

Inga kommentarer: