söndag 2 mars 2008

Lycksele resa och Vitterklippens Silvana

I dag har vi varit till Lycksele. Meningen var att Vitterklippens Silvana skulle träffa sin partner, men fy fasen vad avskyvärd han var tyckte hon. Ingen parning så hon fick åka hem med oss till Björna. Amorina däremot är väldigt rund. Skall försöka fixa ett foto av henne så att ni får se hur hon ser ut.
Dagsutflykten till Lycksele var roande, vi såg fem älgar, 2 rådjur och renar. När det gäller renarna är de antingen väldigt dumma eller coola... de har varken bråttom eller är rädda för bilarna.

Vi gick runt på Lycksele marknad och inhandlade godis, renkött och en varm väst
Vi åkte även förbi Buddharama Tempel, i Fredrika och tittade på platsen där ett Buddisttempel skall byggas. Statyn var svart men under är det koppar och den är 4 meter hög och väger ca 4 ton. Mäktigt så där mitt ute i ödemarken. Ytterligare tre statyer fanns där två elefanter och en hög staty ca 10 m som visade sig vara en Buddastaty innan prinsen blev Budda som rund och knubbig.

Wheatentiken Vitterklippens Kia har fått valpar hos kenneln. Hubinettans. Kia är en underbar typ av Wheaten, lugn och vänlig. Vill ni komma i kontakt med Anette så kan ni maila. Inga wheatenvalpar planeras 2008.


Rådjuren vi såg, tyvärr knäppte jag inte älgarna./Ulla-Britt






Inga kommentarer: